Massøren

Jesper Rønne HansenJeg er uddannet Fysiurgisk Massør og Sportsterapeut fra Dansk Fysiurgisk Massageskole i Aarhus, hvor jeg også selv senere har undervist i massage. Jeg tilbyder kvalificerede løsninger til både specifikke fysiske opgaver som til generel afhjælpning af anspændte muskler, stress og medvirker til en større følelse af velvære.

Fysiurgisk massage er en dybdemassage, der virker ved at jeg gennemarbejder musklen i hele dens længde (fra udspring til hæfte). Jeg bruger forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen, både på overfladen og i dybden ligesom jeg blødgør og strækker senerne.

Jeg anvender olie til massagen, men kun i små mængder, da det ellers ikke er muligt for mig at påvirke huden og dermed bindevæv og muskler, under huden. Jeg anvender mandelolie og risikoen for allergiske reaktioner er minimal.

Massøren:

Jeg er født i 1961 i vægtens tegn. Jeg blev i foråret 2000 far til en dejlig dreng og flyttede fra min fødeby Vejle, til Aarhus i 2003.


Siden starten af 80'erne har jeg arbejdet i forskellige grene af det private erhvervsliv, både som ansat og som selvstændig. Arbejdet har primært været inden for salg og markedsføring, hvor også min uddannelse har sin basis (bl.a. en HD i Afsætningsøkonomi fra Syddansk Universitet).


Jeg valgte i starten af 2008, at mit liv skulle have en anden retning og efter moden overvejelse, valgte jeg at gå "Behandlervejen" og uddannede mig til fysiurgisk massør og sportsterapeut.

På den sportslige side har jeg i en del år dyrket karate, Okinawa Goju Ryu. Jeg er i 2010 gradueret Nidan (2. dan sortbælte) og er en af klubbens faste instruktører. Kig forbi vores hjemmeside: www.aarhus-karateklub.dk eller endnu bedre, vores Dojo i Fjordsgade Forenings og Fritidscenter.

aarhus-firmamassage.dk v/Jesper Rønne Hansen / Råhøjparken 96, Stavtrup / 8260  Viby J / Tlf. 42 60 26 11 - jesper@aarhus-firmamassage.dk / CVR 32254535

Medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører - www.fdfm11.dk